Accessoires

Deze accessoires maken zelfs de winter leuk!

Winterbanden, veilig de winter door in alle omstandigheden

Rust je Alfa Romeo, Fiat, Jeep of SsangYong uit met winterbanden. Winterbanden zijn meer dan zomaar een band met een grover profiel. Ook het rubber heeft een andere samenstelling.

Lees meer hierover op onze pagina “Winterbanden“. Je vindt hier ook alle promoties voor volledige sets op stalen of lichtmetalen velgen, kant-en-klaar voor jouw auto.

Zien en gezien worden, zeker in deze donkere dagen

Niets is zo onveilig bij het autorijden als een slecht werkende verlichting. Zeker nu de dagen extra kort zijn. Men ziet jou onvoldoende en jij ziet je medeweggebruikers amper. Meestal is dit eenvoudig op te lossen door het vervangen van het lampje. Maar welk lampje heb je nodig? Dat verschilt van auto tot auto. Daarom heeft Mopar – de onderdelenafdeling van Fiat Chrysler Automotive – voor ieder model een volledig lampenset samengesteld. Handig ook voor op skivakantie want in sommige landen is het verplicht om vervanglampen in je wagen te hebben.

Winterprijs voor dit lampenset 71807409 (Fiat 500X)

75,75 €

incl. BTW

Cadeautip: laat je sleutel personaliseren

Tof, zo’n gepersonaliseerde sleutel in de kleur of de stijl van je wagen. Fiat heeft voor heel wat modellen een passende sleutelcover in heel wat kleuren en stijlen. Ook voor jouw Fiat. Vraag onze onderdelenservice naar de beschikbare modellen.

Cadeauprijs voor deze sleutelcover 71806538

35,68 €

incl. BTW