Accessoires

Deze accessoires maken de zomer nog leuker!

Accessoires : fietsendrager

De fiets, veilig achterop!

Hou je van fietsen en heeft je wagen een trekhaak? Dan is zo’n fietsendrager een zeer handige manier om je fietsen te vervoeren naar iets verder afgelegen oorden. De fietsendrager wordt eenvoudig, maar toch veilig gemonteerd op de trekhaak en biedt plaats aan twee fietsen. Deze worden ook veilig vastgemaakt.

De fietsendrager is voorzien van een lichtbalk die gestuurd wordt vanuit het stopcontact naast de trekhaak. Een duplicaat van je nummerplaat maken we gratis voor jou.

Zomerprijs voor een fietsendrager, inclusief afneembare trekhaak (excl. plaatsing)

Fiat Tipo of Fiat 500X – 749 €

Alfa Romeo Giulietta – 699 €

Alfa Romeo Giulia – 725 €

Jeep Renegade – 875 €

incl. BTW. Vraag onze plaatsingsprijs.

Zien en gezien worden

Niets is zo onveilig bij het autorijden als een slecht werkende verlichting. Men ziet jou onvoldoende en jij ziet je medeweggebruikers amper. Meestal is dit eenvoudig op te lossen door het vervangen van het lampje. Maar welk lampje heb je nodig? Dat verschilt van auto tot auto. Daarom heeft Mopar – de onderdelenafdeling van Fiat Chrysler Automotive – voor ieder model een volledig lampenset samengesteld. Handig ook voor op reis want in sommige landen (o.a. Spanje, Kroatië en Slovenië) is het verplicht om vervanglampen in je wagen te hebben.

Vakantieprijs voor dit lampenset 71807409 (Fiat 500X)

75,75 €

incl. BTW

Accessoires : tent voor JeepPicknick in stijl

Tof, zo’n gepersonaliseerde Jeep-tent die je vastmaakt aan de dakrand van je Jeep Renegade, Cherokee of Grand Cherokee. Ze neemt amper plaats in en is in een wip opgesteld en terug ingeklapt. Handig voor een tussenstop of picknick tijdens de autorit naar je vakantiebestemming.

Vakantieprijs voor deze Jeep-tent K82213291

262,28 €

incl. BTW