Banner_AlfaRomeo_Stelvio

Alfa Romeo

De nieuwe Alfa Romeo Stelvio: hij is er !

Alfa Romeo StelvioAlfa Romeo heeft opnieuw een meesterwerk gecreëerd. Na 106 jaar geschiedenis van het merk, legt Alfa Romeo opnieuw een mijlpaal vast: de Stelvio. Met krachtige aluminium motoren die de beste acceleratie in hun klasse neerzetten, met de legendarische Q4-aandrijving en een perfecte 50/50 gewichtsverdeling. Daardoor voldoet de Stelvio meer dan ooit aan de hoogste verwachtingen van de Alfa Romeo- en andere autoliefhebbers die streven naar optimaal rijplezier. De Stelvio is de combinatie van comfort en de veelzijdigheid van een SUV met het sportieve karakter dat je alleen bij Alfa Romeo vindt.

Waasland Motor heeft op dit ogenblik  twee Stelvio’s in gebruik als testwagen, waarmee je vrijblijvend kan proefrijden. Maak snel je afspraak!

De exclusieve Giulia QV staat in onze showroom

Alfa Romeo Giulia QV

Met de Giulia Quadrifoglio Verde heeft Alfa Romeo een absolute krachtpatser ontwikkeld. Een 2.9 V6 Biturbo-motor met 510 pk, gekoppeld aan een sequentiële zesversnellingsbak en achterwielaandrijving zorgen voor een sensationele auto die de Duitse en andere concurrenten gewoonweg achter zich laat. De Giulia QV brak onlangs het ronderecord op de legendarische Nordschleife van de Nurburgring.

Geen auto voor doetjes dus. Durf jij de uitdaging aan? Er staat zo’n exclusieve Giulia Quadrifoglio Verde in onze showroom. Onmiddellijk leverbaar. En ook nog eens aan speciale voorwaarden.

De Alfa Romeo 4C is uit voorraad leverbaar!

Alfa Romeo 4C

Ben je in de ban van beelden van legendarische en onoverwinnelijke raceauto’s? Kick je op het geluid van brullende motoren. Is autorijden voor jou pure geestdrift en passie? Dan ben je klaar voor de Alfa Romeo 4C.

De 4C eert de merkhistorie en verwijst naar de legendarische 33 Stradale: een combinatie van fundamentele schoonheid gecombineerd met extreme prestaties. Alfa Romeo en Maserati – twee grootheden uit de Italiaanse auto-industrie – sloegen de handen in elkaar voor deze sportwagen met betoverende prestaties.

Daarvoor zorgt de 1750 TBi-motor  met directe inspuiting. De technici hebben deze bijzondere motor nog verder verbeterd. Hierdoor levert hij nog hogere prestaties en is hij nog efficiënter.

Zowel de 4C als de 4C Spider hebben wij in voorraad en kunnen dus zeer snel geleverd worden. Iets voor jou?