Fiat Professional

Nieuw bij Fiat Professional: de Fiat Talento Squadra Limited Edition


De Fiat Talento, de nieuwe middelgrote bestelwagen van Fiat Professional, is al een tijdje leverbaar als CrewCab met dubbele cabine. Op die manier biedt de wagen plaats aan 5 personen en blijft er toch nog een laadruimte van bijna 200 cm over. Bovendien betaal je geen Belasting op de Inverkeerstelling, slechts een beperkte jaarlijkse rijtaks en is de wagen ook nog eens 100 % fiscaal aftrekbaar.

Nu is er de beperkte serie Talento Squadra Limited Edition. De naam zegt het zelf: een zeer beperkte serie. De Talento Squadra Limited Edition onderscheidt zich door zijn zwarte buitenkleur, zijn zwart lederen interieur met 5 zitplaatsen, de sidebars in RVS, de Squadra logo’s, zijn krachtige 1.6 Mjet motor met 145 pk en alle mogelijke accessoires zoals radio met navigatie, BlueTooth en DAB, manuele airconditioning, regen- en lichtsensor, mistlichten vooraan, achteruitrijcamera en nog veel meer.

Nieuw: de Fiat Fullback Cross: veelzijdigheid met een unieke stijl

Ben je veeleisend als op het trekkracht, veelzijdigheid en laadvermogen aankomt? En wil je dit ook koppelen aan een massa rijplezier en comfort? Dan is de Fiat Fullback Cross iets voor jou! De 2.4 dieselmotor met 180 pk, 4-wielaandrijving, een manuele of automatische versnellingsbak, 1 ton laadvermogen en 3.1 ton trekkracht maken van de Fiat Fullback Cross de ideale partner voor je beroep of je hobby, of de combinatie van beiden.

Met een lederen interieur, achteruitrijcamera, automatische klimaatregeling, 17″-lichtmetalen velgen en nog veel meer is de Fiat Fullback Cross ook nog eens zeer rijkelijk uitgerust.

Even proefrijden met de Fiat Fullback Cross? Dat kan.

Fiat Ducato, nu met 35th Anniversary Pack voor slechts 35 €

Fiat Professional Ducato De Ducato blijft de bestseller in het Fiat Professional gamma. En dat reeds 35 jaar. Een goede reden om dit te vieren. Daarom biedt Fiat op alle Ducato’s (Bestelwagens, Chassis-cabines en Minibussen) nu een Pack aan met manuele airconditioning, cruise control, achteruitrijcamera en een radio met navigatie, BlueTooth en stuurwielbediening (totale waarde 2.590 € excl. BTW) aan voor amper 35 € excl. BTW.

Meteen dus een goede reden om nu je huidige bedrijfswagen te vervangen door een Fiat Ducato.

Klik hier voor onze voorraadlijst en rij snel met je nieuwe bestelwagen.