Fiat Professional

Nieuw: de Fiat Fullback Cross: veelzijdigheid met een unieke stijl

Ben je veeleisend als op het trekkracht, veelzijdigheid en laadvermogen aankomt? En wil je dit ook koppelen aan een massa rijplezier en comfort? Dan is de Fiat Fullback Cross iets voor jou! De 2.4 dieselmotor met 180 pk, 4-wielaandrijving, een manuele of automatische versnellingsbak, 1 ton laadvermogen en 3.1 ton trekkracht maken van de Fiat Fullback Cross de ideale partner voor je beroep of je hobby, of de combinatie van beiden.

Met een lederen interieur, achteruitrijcamera, automatische klimaatregeling, 17″-lichtmetalen velgen en nog veel meer is de Fiat Fullback Cross ook nog eens zeer rijkelijk uitgerust.

Even proefrijden met de Fiat Fullback Cross? Dat kan.

Nieuw bij Fiat Professional: de Fiat Talento met dubbele cabine

Fiat Professional Talento
De Fiat Talento, de nieuwe middelgrote bestelwagen van Fiat Professional, is voortaan ook leverbaar als CrewCab. Dit betekent dat de wagen voorzien is van een dubbele cabine. Op die manier biedt de wagen plaats aan 6 personen en blijft er toch nog een laadruimte van bijna 200 cm over. Bovendien betaal je (indien je kiest voor de versie L2) geen Belasting op de Inverkeersstelling, slechts een beperkte jaarlijkse rijtaks en is de wagen ook nog eens 100 % fiscaal aftrekbaar.

De dubbele cabine is net zo mooi afgewerkt als de originele cabine.

Fiat Ducato, nu met 35th Anniversary Pack voor slechts 35 €

Fiat Professional Ducato De Ducato blijft de bestseller in het Fiat Professional gamma. En dat reeds 35 jaar. Een goede reden om dit te vieren. Daarom biedt Fiat op alle Ducato’s (Bestelwagens, Chassis-cabines en Minibussen) nu een Pack aan met manuele airconditioning, cruise control, achteruitrijcamera en een radio met navigatie, BlueTooth en stuurwielbediening (totale waarde 2.590 € excl. BTW) aan voor amper 35 € excl. BTW.

Meteen dus een goede reden om nu je huidige bedrijfswagen te vervangen door een Fiat Ducato.

Klik hier voor onze voorraadlijst en rij snel met je nieuwe bestelwagen.