Banner_Fiat_124

Fiat

Fiat 124 Spider

Het is zomer: tijd om van de Fiat 124 Spider te genieten!

We hebben al mogen genieten van heel wat schitterende zomerse dagen. En we staan nog maar aan het begin van de zomer. Er komen er dus ongetwijfeld nog heel wat aan. Waarom zou je jezelf niet trakteren op een unieke Italiaanse Spider om van het sensationele gevoel van open rijden te genieten.

De nieuwe 124 Spider markeert de terugkeer van een legendarische naam, staat synoniem voor lichtvoetig Italiaans rijgenot in een cabriolet en een iconisch design.

Fiat laat met de nieuwe 124 Spider een typenaam met een rijke historie herleven. Het model is een eerbetoon aan de originele 124 Spider uit 1966. Met bijzonder veel gelijkenis. De nieuwe 124 Spider oogt tijdloos, valt op door zijn klassieke lijnen en de uitgebalanceerde proporties waaronder de ‘lange’ motorkap. Heel wat details verwijzen naar de oorspronkelijke 124 Spider: de zeshoekige grille en het patroon ervan, de ‘bulten’ op de motorkap en de horizontale achterlichten.

De 124 Spider kreeg de beproefde 1.4 MultiAir Turbo benzinemotor. Deze motor wordt voor het eerst wordt gekoppeld aan achterwielaandrijving. Deze 1.4 MultiAir Turbo levert 140 pk bij 5.000 toeren. De overbrenging wordt gestuurd door een handgeschakelde zesversnellingsbak. De ergonomische inrichting zorgt voor een zeer prettige rijervaring en een intuïtieve bediening van de auto.

Waasland Motor heeft meerdere 124 Spider in voorraad, dus snel leverbaar zodat je van iedere zonnestraal kan genieten! Oh ja, de Fiat 124 Spider is ook als automaat leverbaar.

De Fiat 500 Mirror: 500% geconnecteerd.

De Fiat 500 bestaat dit jaar 60 jaar. Voor Fiat is dit een goede reden om enkele speciale versies uit te brengen van zijn succesmodel. Een ervan is de Fiat 500 Mirror.

Je geniet van optimaal rijplezier terwijl je verbonden blijft met je iPhone via Apple CarPlay – of in de toekomst zelfs met je Android-toestel via Android Auto. Via Siri voice control en het Uconnect 7″-scherm krijg je als iPhone-gebruiker toegang tot de diverse apps zoals je kaarten, berichten, telefoon en Apple Music.

Je bedient dit alles ook mooi vanop het met leder bekleed stuurwiel.

De verchroomde en verwarmde zijspiegels vormen de kers op de taart.