Fiat

Fiat 124 Spider

Ook al is de zomer voorbij: ook in de winter kan je van de Fiat 124 Spider te genieten!

De nieuwe 124 Spider markeert de terugkeer van een legendarische naam, staat synoniem voor lichtvoetig Italiaans rijgenot in een cabriolet en een iconisch design.

Fiat laat met de nieuwe 124 Spider een typenaam met een rijke historie herleven. Het model is een eerbetoon aan de originele 124 Spider uit 1966. Met bijzonder veel gelijkenis. De nieuwe 124 Spider oogt tijdloos, valt op door zijn klassieke lijnen en de uitgebalanceerde proporties waaronder de ‘lange’ motorkap. Heel wat details verwijzen naar de oorspronkelijke 124 Spider: de zeshoekige grille en het patroon ervan, de ‘bulten’ op de motorkap en de horizontale achterlichten.

De 124 Spider kreeg de beproefde 1.4 MultiAir Turbo benzinemotor. Deze motor wordt voor het eerst wordt gekoppeld aan achterwielaandrijving. Deze 1.4 MultiAir Turbo levert 140 pk bij 5.000 toeren. De overbrenging wordt gestuurd door een handgeschakelde zesversnellingsbak. De ergonomische inrichting zorgt voor een zeer prettige rijervaring en een intuïtieve bediening van de auto.

Waasland Motor heeft meerdere 124 Spider in voorraad, dus snel leverbaar zodat je van iedere zonnestraal kan genieten! Oh ja, de Fiat 124 Spider is ook als automaat leverbaar.

De Fiat 500 Anniversario: een regelrecht collector’s item!

Dinsdag 4 juli was het feest. Het was dan precies 60 jaar geleden dat de iconische Fiat 500 in Turijn werd gelanceerd.

Om die verjaardag te vieren heeft Fiat een speciale serie ‘Anniversario’ ontworpen. Het is opnieuw een gelimiteerde en heel exclusieve serie. Ze heeft de kleuren en de regelrechte stijl van de sixties.

De speciale serie is leverbaar in 4 kleuren, waaronder twee nieuwe vintagekleuren ‘Verde Riviera’ en Arancio Sicilia. Van buitenuit is de ‘Anniversario’ serie ook herkenbaar aan de vintage Fiat-logo’s, de sierlijst op de motorkap, spiegelkappen in chroom, laterale stootlijsten met 500-logo, vintage lichtmetalen velgen, het Anniversario-logo op de kofferklep en nog veel meer.

Binnenin vallen vooral de nieuwe zetelbekledingen in stof op, omzoomd in groen of oranje. In de ivoorkleurige lederen hoofdsteunen is het 500-logo in groen of oranje verwerkt. Het lederen stuurwiel is voorzien van het vintage Fiat-logo. Ook de tapijtjes dragen het ‘Anniversario’-logo.

Waasland Motor heeft de 500 Anniversario op voorraad. Wacht niet te lang om deze unieke versies te ontdekken en ze voor jou te reserveren. Zo’n 500 Anniversario wordt immers een regelrecht Collector’s Item! Bekijk de brochure en laat je verleiden.