Jeep

Herbereken jouw route met de Jeep® Compass

Jeep Compass

Wil jij een voortrekkersrol spelen als het op SUV’s aankomt? Zorg dat je als eerste kan rijden met de gloednieuwe Jeep® Compass Opening Edition die intussen ons showroom staat.

Opnieuw zorgt Jeep® voor een SUV met een uiterst luxueuze en exclusieve aankleding. Zonder de legendarische karakteristieken van het merk te verloochenen.

Nu de Jeep® Compass in onze showroom staat kan je zelf komen ontdekken hoe traditie en innovatie samenkomen in deze nieuwe Jeep. Reserveer ook meteen een proefrit met de Jeep® Compass.

De Jeep® Compass valt op door zijn strakke en aerodynamische profiel, de detailafwerkingen en chroom. En uiteraard het bekende radiatorrooster met de zeven sleuven. De Jeep® Compass Opening Edition is leverbaar met twee motorisaties: de 1.4 MultiAir II 170 pk AT9 AWD en de 2.0 MultiJet II 140 pk AT9 AWD.

 

Speciale serie: Jeep Renegade Downtown

Jeep RenegadeDe extreem stijlvolle Jeep® Renegade Downtown is ontworpen voor de stadsjungle, zonder dat hij daarbij afbreuk doet aan het DNA van Jeep®. De Downtown is leverbaar met de 1.6 E.torQ benzinemotor (110 pk) of de 1.6 MultiJet II dieselmotor (115 pk). Hij staat borg voor sterke prestaties, vernieuwende technologie en een opvallende persoonlijkheid. Dit maakt van deze Renegade een echte Jeep® op maat van de stad.

Wat onderscheidt de Renegade Downtown van de andere Renegades? De unieke esthetische details: 18’’ lichtmetalen vijfspaaks velgen met glanzend zwarte afwerking. Maar ook het zwarte front met glanzende omlijsting van de koelingssleuven en zwarte logo’s. Op de kofferklep staat de exclusieve badge met het opschrift ‘Downtown Special Edition’.