SsangYong

De VAB koos de SsangYong XLV tot “Gezinsauto van het Jaar”SsangYong XLV

De SsangYong-familie vergroot voortdurend. Het gamma werd immers uitgebreid met de XLV. Eigenlijk is de XLV een 23.5 cm langere versie dan de reeds ruime Tivoli. Is of wordt jouw gezin ook groter? Dan is de SsangYong de ideale SUV voor jou.

Dat vinden wij niet alleen, ook de pers deelt onze mening. En ook andere bestuurders. De XLV werd tijdens de jaarlijkse VAB Gezinswagenverkiezing in december 2015 verkozen tot VAB Gezinswagen van het jaar 2016. De jury bestond uit 78 gezinnen met kinderen en 25 autojournalisten.

Ook benieuwd of jouw gezin in zo’n XLV past? Breng je hele familie mee en verras ze met een proefrit.

Als monovolume met 7 plaatsen of als lichte vrachtmet 5 comfortabele plaatsen: de SsangYong RodiusSsangYong Rodius

Als je op zoek bent naar een wagen met 7 plaatsen hoef je heus niet met een minibus te rijden. De SsangYong Rodius is een elegante monovolume met een uitgesproken esthetiek en een maximum aan gebruiksgemak. Hij beschikt over 7 comfortabele zetels in een elegante opstelling voor maximaal zitcomfort van alle passagiers.

Volstaan echter 5 zitplaatsen, maar wil je dit toch koppelen aan een enorme kofferruimte en een aantrekkelijke fiscaal plaatje? Kies dan voor de SsangYong Rodius als lichte vracht: je behoudt 5 zitplaatsen, maar je krijgt 2,2 m3 aan kofferruimte. Je betaalt geen Belasting op de Inverkeersstelling en de jaarlijkse verkeersbelasting is ook minimaal. Vergeet ook niet dat de Rodius een trekvermogen heeft tot 2 ton.