afspraak

Maak online een afspraak voor een onderhoudsbeurt of herstelling van je wagen (minstens 10 werkdagen op voorhand)

de vakjes met een * moeten ingevuld worden alvorens je het aanvraagformulier kan versturen.

Belangrijk

Situatie levering onderdelen en accessoires n.a.v. Coronacrisis

Door de Coronacrisis worden ook dwingende maatregelen genomen in de centrale onderdelenmagazijnen van Fiat Chrysler Auto en van SsangYong.

Ook al beschikt Waasland Motor over een zeer ruime voorraad aan courante onderdelen voor jouw Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth of SsangYong, toch is het mogelijk dat bepaalde onderdelen niet beschikbaar zijn of niet geleverd kunnen worden.

Hierdoor is het mogelijk dat de herstelling van jouw wagen slechts gedeeltelijk of misschien helemaal niet kan worden uitgevoerd.

Niet-dringende herstellingen waarvan de nodige onderdelen niet voorradig zijn of waarvan de levering niet kan gegarandeerd worden, zullen wij – tot de situatie genormaliseerd is – dan ook niet starten.

Waasland Motor hecht veel belang aan de privacy van zijn klanten. Wij sturen jou enkel relevante informatie over jouw wagen en onze andere merken. Deze informatie wordt enkel – mits strikte richtlijnen en beperkingen – doorgegeven aan 3de partijen zoals de invoerder van onze merken, de beheerder van de dealersoftware en toeleveranciers en dit enkel voor technische doeleinden ter verbetering van de producten en de dienst-na-verkoop.

Waasland Motor wil dan ook beantwoorden aan de gewijzigde Algemene Verordening Gegevensbescherming of General Data Protection Regulation die op 25 mei 2018 van kracht werd.

Je kan hier aangeven of je in de toekomst nog online (e-mail, SMS, sociale media, telefoon) of schriftelijke communicatie (postmailings) van ons wil ontvangen.

Dit document kan afzonderlijk verstuurd worden, los van de bovenstaande boeking voor een afspraak.

Wijzig hier je voorkeuren hoe we je in de toekomst nog mogen contacteren