Jeep

Speciale serie: Jeep® Renegade South Beach

De extreem stijlvolle Jeep® Renegade South Beach is meteen herkenbaar aan  zijn opvallende en avontuurlijke look die aansluit bij het DNA van Jeep®. De Renegade South Beach is leverbaar met de 1.6 E.torQ benzinemotor (110 pk) . Hij staat borg voor sterke prestaties, vernieuwende technologie en een opvallende persoonlijkheid. Dit maakt van deze Renegade een echte Jeep® op maat van jou!

Wat onderscheidt de Renegade South Beach van de andere Renegades? De unieke esthetische details: 16’’ lichtmetalen vijfspaaks velgen Dark Granite. Maar ook het grijze front, de achteruitkijkspiegels, achterlichten en motorkapsticker.  

Doorbreek de dagelijkse sleur en maak van elke reis met je Jeep® Renegade South Beach een onvergetelijke belevenis!

Herbereken jouw route met de Jeep® Compass

Jeep Compass

Wil jij een voortrekkersrol spelen als het op SUV’s aankomt? Zorg dat je als eerste kan rijden met de gloednieuwe Jeep® Compass Opening Edition die intussen ons showroom staat.

Opnieuw zorgt Jeep® voor een SUV met een uiterst luxueuze en exclusieve aankleding. Zonder de legendarische karakteristieken van het merk te verloochenen.

Nu de Jeep® Compass in onze showroom staat kan je zelf komen ontdekken hoe traditie en innovatie samenkomen in deze nieuwe Jeep. Reserveer ook meteen een proefrit met de Jeep® Compass.

De Jeep® Compass valt op door zijn strakke en aerodynamische profiel, de detailafwerkingen en chroom. En uiteraard het bekende radiatorrooster met de zeven sleuven. De Jeep® Compass Opening Edition is leverbaar met twee motorisaties: de 1.4 MultiAir II 170 pk AT9 AWD en de 2.0 MultiJet II 140 pk AT9 AWD.