Jeep

De nieuwe Jeep Wrangler, de officiële wagen van het avontuur

Plezier en vrijheid gaan bij de Jeep® Wrangler hand in hand. De nieuwe Jeep® Wrangler heeft nog steeds de klassieke designelementen van Jeep® en biedt je ongelooflijke rijcapaciteiten voor alle weersomstandigheden en terreinen.

De nieuwe Jeep® Wrangler heeft het allemaal, of je nu kiest voor een hardtop of een softtop of gewoon zonder dak rijdt. Je kan immers kiezen voor de moduleerbare Freedom Top®-hardtop die je kan kiezen op maat van jouw Wrangler. De hardtop wordt uitgevoerd in de koetswerkkleur.

Ook met de deuren kan je “spelen”: wil je nog meer openluchtvrijheid? Kan kan je kiezen tussen verwijderbare deuren met volledig frame en oprolbare ruiten (of elektrische ruiten) en sloten en kaartenvakken.

Speciale serie: Jeep® Renegade South Beach

De extreem stijlvolle Jeep® Renegade South Beach is meteen herkenbaar aan  zijn opvallende en avontuurlijke look die aansluit bij het DNA van Jeep®. De Renegade South Beach is leverbaar met de 1.6 E.torQ benzinemotor (110 pk) . Hij staat borg voor sterke prestaties, vernieuwende technologie en een opvallende persoonlijkheid. Dit maakt van deze Renegade een echte Jeep® op maat van jou!

Wat onderscheidt de Renegade South Beach van de andere Renegades? De unieke esthetische details: 16’’ lichtmetalen vijfspaaks velgen Dark Granite. Maar ook het grijze front, de achteruitkijkspiegels, achterlichten en motorkapsticker.  

Doorbreek de dagelijkse sleur en maak van elke reis met je Jeep® Renegade South Beach een onvergetelijke belevenis!

Herbereken jouw route met de Jeep® Compass

Jeep Compass

Wil jij een voortrekkersrol spelen als het op SUV’s aankomt? Kom dan proefrijden met de gloednieuwe Jeep® Compass.

Opnieuw zorgt Jeep® voor een SUV met een uiterst luxueuze en exclusieve aankleding. Zonder de legendarische karakteristieken van het merk te verloochenen.

Nu de Jeep® Compass in onze showroom staat kan je zelf komen ontdekken hoe traditie en innovatie samenkomen in deze nieuwe Jeep. Reserveer ook meteen een proefrit met de Jeep® Compass.

De Jeep® Compass valt op door zijn strakke en aerodynamische profiel, de detailafwerkingen en chroom. En uiteraard het bekende radiatorrooster met de zeven sleuven. De Jeep® Compass Opening Edition is leverbaar met twee motorisaties: de 1.4 MultiAir II 170 pk AT9 AWD en de 2.0 MultiJet II 140 pk AT9 AWD.