Jeep

De nieuwe Jeep Wrangler, de officiële wagen van het avontuur

Plezier en vrijheid gaan bij de Jeep® Wrangler hand in hand. De nieuwe Jeep® Wrangler heeft nog steeds de klassieke designelementen van Jeep® en biedt je ongelooflijke rijcapaciteiten voor alle weersomstandigheden en terreinen.

De nieuwe Jeep® Wrangler heeft het allemaal, of je nu kiest voor een hardtop of een softtop of gewoon zonder dak rijdt. Je kan immers kiezen voor de moduleerbare Freedom Top®-hardtop die je kan kiezen op maat van jouw Wrangler. De hardtop wordt uitgevoerd in de koetswerkkleur.

Ook met de deuren kan je “spelen”: wil je nog meer openluchtvrijheid? Kan kan je kiezen tussen verwijderbare deuren met volledig frame en oprolbare ruiten (of elektrische ruiten) en sloten en kaartenvakken.

Herbereken jouw route met de Jeep® Compass

Jeep Compass

Wil jij een voortrekkersrol spelen als het op SUV’s aankomt? Kom dan proefrijden met de gloednieuwe Jeep® Compass.

Opnieuw zorgt Jeep® voor een SUV met een uiterst luxueuze en exclusieve aankleding. Zonder de legendarische karakteristieken van het merk te verloochenen.

Nu de Jeep® Compass in onze showroom staat kan je zelf komen ontdekken hoe traditie en innovatie samenkomen in deze nieuwe Jeep. Reserveer ook meteen een proefrit met de Jeep® Compass.

De Jeep® Compass valt op door zijn strakke en aerodynamische profiel, de detailafwerkingen en chroom. En uiteraard het bekende radiatorrooster met de zeven sleuven. De Jeep® Compass Opening Edition is leverbaar met twee motorisaties: de 1.4 MultiAir II 170 pk AT9 AWD en de 2.0 MultiJet II 140 pk AT9 AWD.