Jeep Compass 80th Anniversary

Ontdek de vernieuwde Jeep® Compass 80th Anniversary

Jeep® viert dit jaar zijn 80-jarig bestaan. Om deze verjaardag kracht bij te zetten geeft Jeep® de succesvolle Compass een nieuwe look. Deze look wordt geaccentueerd door de full LED-koplampen en achterlichten met een vernieuwd design en de gewijzigde 18” Neutral Grey lichtmetalen velgen.

Als regelrecht verjaardagsgeschenk presenteert Jeep® zijn Compass nu ook in een 80th Anniversary edition.

Deze beperkte serie is leverbaar 2 unieke kleuren: Urban Green en Mimetic Green, beiden met Neutral Grey afwerkingen. De exclusieve badge op beide voordeuren en het specifieke 80th Anniversary dashboard maken het geheel helemaal af.

De Jeep® Compass 80th Anniversary beschikt ook over de grensverleggende technologie en toonaangevende innovatie die je van Jeep® gewend bent: het uitgebreide 10.1” Uconnect-infotainmentsysteem, geïntegreerde Alexa Voice Service, automatische updates van audio en navigatie, “Hey Jeep®” stemassistent en draadloos opladen van jouw smartphone.

De Jeep® Compass 80th Anniversary is uit voorraad leverbaar vanaf 37.190 €.

Jeep® Wrangler 4Xe Plug-In Hybride: evolutie van een icoon

Jeep Wrangler PHEV

Naast de Jeep® Compass en de Jeep® Renegade 4Xe Plug-In Hybride lanceert Jeep® nu ook zijn iconische Wrangler met deze aandrijving. Hij krijgt ook meteen een speciale outfit in het kader van de 80ste verjaardag van Jeep® .

Deze nieuwe manier van aandrijving maakt de Jeep® Wrangler nog krachtiger. Een gecombineerd vermogen tot 380 pk zorgt voor een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 6,4 seconden. In lage toerentallen stijgt het koppel ook t.o.v. de versie met traditionele verbrandingsmotor. Deze versie blijft trouwens ook leverbaar.

De bijkomende elektromotor en batterijsystemen hebben geen enkele invloed op het doorwaden van water.

Als je enkel op batterijstroom rijdt, heb je een actieradius van 53 km in stadsverkeer. “Snelladen” doe je in minder dan 3 uur.

Naast de kracht en de ongeëvenaarde terreincapaciteiten beschikt de Jeep® Wrangler standaard over meer dan 65 actieve en passieve veiligheidssystemen. Niet alleen om jou en je passagiers veilig door het verkeer te loodsen, ze zorgen ook voor optimale offroad-ervaringen voor de nodige stabiliteit op vrijwel iedere ondergrond of helling.

Net als de Jeep®  Renegade en Jeep®  Compass kreeg de Jeep®  Wrangler ook het Uconnect-multimediasysteem met 7″ digitaal instrumentenpaneel dat ook informatie geeft over de hybride module, nabijgelegen laadstations en nog veel meer kan opzoeken.

Uiteraard is ook deze Jeep®  Wrangler uiterst fiscaalvriendelijk! Vraag jouw persoonlijke offerte en ontdek ook de voordelen op het vlak van fiscaliteit.

De Jeep® Wrangler 4Xe is snel leverbaar en is beschikbaar voor een proefrit.

Jeep® Compass en Jeep® Renegade nu ook als Plug In Hybride leverbaar

Jeep Renegade PHEV

Wie dacht dat Fiat Chrysler de boot dreigt te missen als het op hybride en elektrische voertuigen aankomt, heeft het mis.

Zo is men bij Jeep® meer dan klaar met de Compass en de Renegade 4Xe. Deze Jeeps worden aangedreven door een 1.3 liter benzinemotor met turbo die de hulp krijgt van een elektromotor. Deze elektromotor wordt gemonteerd tussen de achterwielen.

Deze motorcombinatie zorgt ervoor dat de Jeep® Compass en de Jeep® Renegade 4Xe minder dan 7 seconden nodig hebben voor de spurt van 0 naar 100 km/u. Nog imposanter is de CO2-uitstoot van deze Jeep® Compass of Jeep® Renegade: deze bedraagt minder dan 50 gram per kilometer. De topsnelheid bij elektrische aandrijving bedraagt 130 km/u.

De Jeep® Compass en de Jeep® Renegade 4Xe beschikken over een 11,4 kilowatt sterke batterij die niet alleen tijdens het rijden kan worden opgeladen door remenergie te recupereren, maar ook extern, aan een stopcontact. Afhankelijk van de stroombron duurt de laattijd van de batterijen tussen 1,5 en 4 uur. De batterij krijgt 8 jaar waarborg of 160.000 km.

Deze Jeeps in plug-in/hybride uitvoering kunnen ook rekenen op een eAWD-aandrijving. Dit betekent dat de elektromotor de achteras aandrijft, terwijl de benzinemotor de voorwielen blijft aansturen. Hierdoor kunnen deze Jeeps nog beter overweg met moeilijkere terreinen.

Binnenin krijgen de Jeep® Compass en de Jeep® Renegade 4Xe een aangepast Uconnect-multimediasysteem dat ook informatie geeft over de hybride module. Een knop op de centrale console laat je kiezen uit de voor jou passende rijmodus: Electric, Hybrid of eSave. Bovendien kreeg ook het nieuwe Selec-Terrain®-systeem een exclusieve nieuwe functie: de Sport-modus, voor snellere acceleraties en een betere stuurrespons.

We hoeven je ook niet te vertellen hoe fiscaalvriendelijk deze Jeep® Compass en Jeep® Renegade in deze hybrid-uitvoering wel niet zijn! Vraag jouw persoonlijke offerte en ontdek ook de voordelen op het vlak van fiscaliteit.

De Jeep® Compass of Jeep® Renegade 4Xe zijn uit voorraad leverbaar en zijn beschikbaar voor een proefrit.

Jeep® Renegade 80th Anniversary

Met een nieuw exterieurdesign en geavanceerde veiligheidssystemen biedt de nieuwe Jeep® Renegade 80th Anniversary jou een unieke stedelijke rijervaring in een buitengewone stijl en een hoog veiligheidsniveau.

De Jeep® Renegade 80th Anniversary heeft standaard o.a.

 • panoramisch open dak, elektrisch verstelbaar
 • dakrails Granite Crystal
 • adaptieve cruise control
 • rijstrookcontrole en -assistent
 • automatische herkenning snelheidsborden
 • UConnect Live 8,4″ met Radio DAB, MP3, USB en BlueTooth
 • navigatiesysteem met 8,4″ touchscreen en Apple CarPlay
 • audio- en bluetoothbediening aan het stuur
 • lichtmetalen 18″-velgen Granite Crystal
 • parkeersensoren ParkSense achteraan
 • automatische dualzone klimaatregeling
 • elektrische bedienbare ruiten voor- en achteraan

Er is al een Jeep® Renegade 80th Anniversary 1.0 T3 120 pk 4×2 met opties lederen zetels, metaallak en Parking Pack voor een nettoprijs van 24.390 €, na aftrok van Jeep®-korting (1.000 €), recyclagepremie (1) (2.000 €),  50% korting op de geselecteerde opties (1.400 €) en een stockpremie (2.000 €).  Totaal voordeel onder voorwaarden 6.400 €.

Brutoprijs 30.790 € – 1.000 € – 2.000 € – 1.400 € – 2.000 € = 24.390 €

 • (1) Recyclagepremie geldig bij aankoop van een Jeep® Renegade of Jeep® Compass van 1 tot en met 31 augustus 2021. De recyclagepremie is geldig voor de recyclage van jouw voertuig en is voorbehouden aan particuliere klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van jouw nieuwe wagen en kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig, moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam die op het inschrijvingsbewijs staat). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens 7 jaar oud zijn en sinds 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van de ondertekening van het aankoopcontract. Aanbieding gelding in het deelnemende netwerk.
 • deze aanbiedingen zijn voorbehouden aan particuliere klanten en geldig van 1 tot en met 31 augustus 2021.
 • de getoonde foto’s bij de wagens zijn enkel ter illustratie en niet bindend.
 • opgelet: geld lenen kost ook geld.