Waarborg

Waarborg op mijn Fiat, Alfa Romeo, Jeep of SsangYong

Wat houdt dit in?

Iedere Fiat (personenwagen- of bedrijfswagen), Alfa Romeo of Jeep is door de constructeur gewaarborgd gedurende 24 maanden vanaf de datum dat je wagen voor het eerst werd ingeschreven bij de Dienst voor Inschrijving van Voertuigen. Er is geen kilometerbeperking. Koos je voor een SsangYong Tivoli, XLV of Korando, dan heb je 5 jaar fabrieksgarantie of 100.000 km (wat eerst komt, telt). Bij aankoop van een SsangYong Rodius, Rexton of Actyon Sports is de waarborg 3 jaar. Op deze wagens krijg je wel nog 2 jaar extra (of 100.000 km) garantie op de aandrijflijn.

Deze fabrieksgarantie biedt dekking van uw wagen tegen eventuele fabricagefouten. Deze worden gratis verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen.

Deze herstellingen worden uitgevoerd door een officiële dealer of servicecentrum en bevattenVerlenging van je waarborg

  • herstelling of vervanging van het defecte onderdeel;
  • de werktijd die nodig is voor de vervanging of de herstelling van het onderdeel;
  • de nodige verbruiksmaterialen om de herstelling onder waarborg uit te voeren.

Belangrijk: tijdens de garantieperiode heb je ook recht op een pechbijstand onderweg. Klik hier voor meer informatie hierover.

Waarborg op het lakwerk

Je Fiat, Alfa Romeo of Jeep is gedurende 36 maanden gewaarborgd op eventuele lakfouten. Voor een SsangYong is dit 24 maanden. Deze periodes gaan in vanaf de 1’ste datum van inschrijving. De waarborg omvat het volledig of gedeeltelijk herlakken van de wagen waardoor de lakfouten worden weggewerkt.

Garantie op doorroesten

De structuurdelen van het koetswerk van je Fiat, Alfa Romeo, Jeep of SsangYong zijn gewaarborgd tegen doorroesten, veroorzaakt door corrosie, wanneer deze van binnenuit plaatsvindt. De garantie voorziet in de herstelling en/of vervanging van elk origineel structuurelement van het koetswerk dat beschadigd is door doorroesten. Voor een Fiat, Alfa Romeo of Jeep is deze waarborg is 8 jaar geldig vanaf de datum van 1’ste inschrijving. Voor een SsangYong is deze waarborgperiode 6 jaar.