Nieuw bij Fiat Professional: de Fiat Talento Squadra Limited Edition


De Fiat Talento, de nieuwe middelgrote bestelwagen van Fiat Professional, is al een tijdje leverbaar als CrewCab met dubbele cabine. Op die manier biedt de wagen plaats aan 5 personen en blijft er toch nog een laadruimte van bijna 200 cm over. Bovendien betaal je geen Belasting op de Inverkeerstelling, slechts een beperkte jaarlijkse rijtaks en is de wagen ook nog eens 100 % fiscaal aftrekbaar.

Nu is er de beperkte serie Talento Squadra Limited Edition. De naam zegt het zelf: een zeer beperkte serie. De Talento Squadra Limited Edition onderscheidt zich door zijn zwarte buitenkleur, zijn zwart lederen interieur met 5 zitplaatsen, de sidebars in RVS, de Squadra logo’s, zijn krachtige 1.6 Mjet motor met 145 pk en alle mogelijke accessoires zoals radio met navigatie, BlueTooth en DAB, manuele airconditioning, regen- en lichtsensor, mistlichten vooraan, achteruitrijcamera en nog veel meer.

Klik hier voor een stockwagen die we snel kunnen leveren

Fiat vernieuwt zijn bedrijfswagengamma


De belangrijkste vernieuwingen vinden we bij de Fiat Ducato, de Europese marktleider voor het vijfde jaar op rij. Die is vanaf nu leverbaar met nieuwe motorisaties. De bekende 2.3 MultiJet2 dieselmotor – die nu beantwoordt aan de strenge Euro 6D-norm – werd behouden, maar is nu leverbaar met hogere vermogens, nl 120, 140, 160 en 180 pk. Daarnaast blijft ook de 3 liter CNG-motor met 140 pk in het gamma.

De nieuwe Ducato is uitgerust met het EcoPack. De combinatie van een Start&Stop-systeem, een intelligente alternator en een elektronisch gestuurde brandstofpomp.

De Fiat Ducato is niet alleen voortaan ook leverbaar met de geavanceerde 9Speed-negentrapsautomaat, vanaf dit najaar staat ook een 4×4 uitvoering – gekoppeld aan aan de 2.3 MultiJet-dieselmotor – in de prijslijst.

De nieuwe Fiat Ducato scoort nu nog hoger op het gebied van actieve veiligheid: de Full Brake Control werd ontwikkeld om een aanrijding te vermijden of de gevolgen van een overmijdbare aanrijding minimaal te houden. Ook op het vlak van infotainment werden talrijke vernieuwingen aangebracht.

Fiat werkt trouwens ook stevig verder aan de ontwikkeling van de Ducato Electric, het eerste elektrische model in het Fiat Professional-gamma.

Nieuw: de Fiat Fullback Cross: veelzijdigheid met een unieke stijl

Ben je veeleisend als op het trekkracht, veelzijdigheid en laadvermogen aankomt? En wil je dit ook koppelen aan een massa rijplezier en comfort? Dan is de Fiat Fullback Cross iets voor jou! De 2.4 dieselmotor met 180 pk, 4-wielaandrijving, een manuele of automatische versnellingsbak, 1 ton laadvermogen en 3.1 ton trekkracht maken van de Fiat Fullback Cross de ideale partner voor je beroep of je hobby, of de combinatie van beiden.

Met een lederen interieur, achteruitrijcamera, automatische klimaatregeling, 17″-lichtmetalen velgen en nog veel meer is de Fiat Fullback Cross ook nog eens zeer rijkelijk uitgerust.

Even proefrijden met de Fiat Fullback Cross? Dat kan.