Pech onderweg?

Wat doe je als je pech of een ongeval hebt?

Pech onderweg, wat doe je?Heb je pech onderweg? Een lekke band, de verkeerde brandstof getankt, een ingesloten sleutel, een lege batterij of een ander technisch defect?

Is je wagen nog binnen de officiële garantieperiode?

Dit is 24 maanden voor alle modellen van Fiat, Alfa Romeo en Jeep, 36 maanden voor SsangYong Rodius, Rexton of Actyon Sports en 60 maanden voor SsangYong Tivoli, XLV en Korando.

Heb je een Fiat, Alfa Romeo of Jeep? Neem dan telefonisch contact op met Drive & Go, het mobiliteitsprogramma van Fiat Chrysler Automotive-groep, dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar ter beschikking staat van zijn klanten. Dit programma bevat o.a. een mobiele werkplaats, een vervangwagenservice, takelen van het defecte en ophalen van het herstelde voertuig, reiskostenvergoeding en nog veel meer. Zowel in België als in heel Europa (kijk in je garantieboekje voor de gedetailleerde voorwaarden).

De telefoonnummers

  • Alfa Romeo – 0800/55 666
  • Fiat, Fiat Professional en Abarth – 0800/55 111
  • Jeep – 0800/55 888
  • Lancia – 0800/55 333
  • SsangYong (geen Drive & Go) – 03/253 63 56

Is je wagen buiten de officiële garantieperiode?

Gebeurt je immobiliteit tijdens de openingsuren van onze werkplaats? Bel dan even met Dave of Kathy van onze dienst-na-verkoop (03/7714753). Zij zoeken voor jou een oplossing om je zo snel mogelijk terug mobiel te maken. Meestal kan een kleine handige tip soms wonderen doen. Ben je vlakbij, dan sturen we eventueel een eigen technicus*.

Stelt het probleem zich buiten de openingsuren van onze werkplaats? Neem dan telefonisch contact met het speciale depannagenummer voor de klanten van Waasland Motor: (0475/926613)*

Is je wagen betrokken bij een ongeval en is rijden onmogelijk of niet meer veilig?

Neem dan telefonisch contact met het speciale depannagenummer voor de klanten van Waasland Motor: (0475/926613)*

*Heb je een verzekering voor een pechverhelping via je verzekeraar of ben je lid van bv. VAB of Touring, dan is het evident dat je in eerste instantie met hen contact opneemt en je wagen tot bij ons laat takelen.