Alfa Romeo Tonale Editione Speziale

Alfa Romeo Tonale presentatie

Alfa Romeo Tonale

De Alfa Romeo Tonale is de ultieme uitdrukking van Italiaans design, een combinatie van moderniteit en schoonheid zonder compromis.

Vraag ons naar de voorwaarden voor het ballonkrediet voor particuliere klanten: Alfa Romeo Tonale vanaf 259 €/maand met een laatste verhoogde maandelijkse aflossing van 13.722 €.

Contacteer ons voor meer info over de voordelige businessaanbieding in financiële renting vanaf 259 €/maand (BTW excl.) (incl. verlengde waarborg en onderhoudscontract) of een operationele leasing vanaf 465 €/maand (BTW excl.) op de Alfa Romeo Tonale Super 1,5 Hybrid 130 pk

Alfa Romeo Giulia

De nieuwe Giulia, verleidelijker dan ooit, combineert verfijning met prestaties en technologie. De afwerking springt meteen in het oog, het grote en vernieuwde infotainmentsysteem trekt meteen de aandacht.

Vraag ons naar de voorwaarden voor het ballonkrediet voor particuliere klanten: Alfa Romeo Giulia vanaf 349 €/maand met een laatste verhoogde maandelijkse aflossing van 14.348 €.

Contacteer ons voor meer info over de voordelige aanbieding voor professionele klanten in financiële renting vanaf 349 €/maand (BTW excl.) of een operationele leasing vanaf 603 €/maand (BTW excl.) op de Alfa Romeo Giulia Super 2,2 Diesel 160 pk.

Alfa Romeo Stelvio Stock

Alfa Romeo Stelvio

Elegant. Sportief. Veelzijdig. De nieuwe Alfa Romeo Stelvio voldoet aan de allerhoogste eisen. Zijn unieke design, gekoppeld aan moderne technologie en connectiviteit, maken van iedere rit een moment van puur rijplezier.

Vraag ons naar de voorwaarden voor het ballonkrediet voor particuliere klanten: Alfa Romeo Stelvio vanaf 389 €/maand met een laatste verhoogde maandelijkse aflossing van 16.189 €.

Contacteer ons voor meer info over de voordelige aanbieding voor professionele klanten in financiële renting vanaf 389 €/maand (BTW excl.) (incl. verlengde waarborg en onderhoudscontract of een operationele leasing vanaf 624 €/maand (BTW excl.) op de Alfa Romeo Stelvio Super 2,2 Diesel 160 pk

  • (1) Overnamepremie geldig bij aankoop van een Alfa Romeo door particuliere klanten van 1 tot en met 30 november 2022. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van jouw nieuwe wagen en kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig, moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam die op het inschrijvingsbewijs staat). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van de ondertekening van het aankoopcontract. Aanbieding gelding in het deelnemende netwerk.
  • deze aanbiedingen zijn voorbehouden aan professionele klanten en geldig van 1 tot en met 30 november 2022.
  • de getoonde foto’s bij de wagens zijn enkel ter illustratie en niet bindend.
  • opgelet: geld lenen kost ook geld.