Alfa Romeo Tonale Editione Speziale

Alfa Romeo Tonale presentatie

Alfa Romeo Tonale

De Alfa Romeo Tonale is de ultieme uitdrukking van Italiaans design, een combinatie van moderniteit en schoonheid zonder compromis.

Contacteer ons voor meer info over de voordelige businessaanbieding in financiële renting vanaf 199 €/maand (BTW excl.) of een operationele leasing vanaf 465€/maand (BTW excl.) op de Alfa Romeo Tonale Super 1,5 Hybrid 130 pk

Alfa Romeo Giulia

De nieuwe Giulia, verleidelijker dan ooit, combineert verfijning met prestaties en technologie. De afwerking springt meteen in het oog, het grote en vernieuwde infotainmentsysteem trekt meteen de aandacht

Contacteer ons voor meer info over de voordelige aanbieding voor professionele klanten in financiële renting vanaf 329 €/maand (BTW excl.) of een operationele leasing vanaf 603 €/maand (BTW excl.) op de Alfa Romeo Giulia Super 2,2 Diesel 160 pk.

Alfa Romeo Stelvio Stock

Alfa Romeo Stelvio

Elegant. Sportief. Veelzijdig. De nieuwe Alfa Romeo Stelvio voldoet aan de allerhoogste eisen. Zijn unieke design, koppeld aan moderne technologie en connectiviteit, maken van iedere rit een moment van puur rijplezier.

Contacteer ons voor meer info over de voordelige aanbieding voor professionele klanten in financiële renting vanaf 369 €/maand (BTW excl.) of een operationele leasing vanaf 624 €/maand (BTW excl.) op de Alfa Romeo Stelvio Super 2,2 Diesel 160 pk.

  • (1) Overnamepremie geldig bij aankoop van een Alfa Romeo door particuliere klanten van 1 tot en met 31 augustus 2022. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van jouw nieuwe wagen en kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig, moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam die op het inschrijvingsbewijs staat). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van de ondertekening van het aankoopcontract. Aanbieding gelding in het deelnemende netwerk.
  • deze aanbiedingen zijn voorbehouden aan professionele klanten en geldig van 1 tot en met 31 augustus 2022.
  • de getoonde foto’s bij de wagens zijn enkel ter illustratie en niet bindend.
  • opgelet: geld lenen kost ook geld.