Alfa Romeo

Kom kennismaken met de imposante Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Verde

Alfa Romeo had met de Stelvio reeds een meesterwerk gecreëerd: ze hebben er nog een schepje bovenop gedaan, met de lancering van de Stelvio Quadrifoglio Verde. Met een 2.9 liter V6-motor met 505 pk en een continue vierwielaandrijving gaat de Stelvio QV van 0 naar 100 km/u in 3,9 seconden. Niet voor niets dat deze Stelvio het ronderecord brak op de legendarische Nordschleife van de Nürnburgring.

Naast de krachtige motor en aandrijving heeft de Stelvio QV standaard een aanpasbare ophanging en kan hij voorzien worden van Brembo keramische remmen.

Hij kan uitgerust worden met een 900 W-audio-installatie van Harman-Kardon, maar we zijn er zeker van dat je zeker zo graag zal genieten van het unieke motorgeluid.

De Stelvio Quadrifoglio Verde kan je van dichtbij komen bekijken. Hij staat in onze showroom!

O ja! Hij is ook leverbaar in andere kleuren dan Rosso Competiozione.

De Alfa Romeo 4C is uit voorraad leverbaar!

Alfa Romeo 4C

Ben je in de ban van beelden van legendarische en onoverwinnelijke raceauto’s? Kick je op het geluid van brullende motoren. Is autorijden voor jou pure geestdrift en passie? Dan ben je klaar voor de Alfa Romeo 4C.

De 4C eert de merkhistorie en verwijst naar de legendarische 33 Stradale: een combinatie van fundamentele schoonheid gecombineerd met extreme prestaties. Alfa Romeo en Maserati – twee grootheden uit de Italiaanse auto-industrie – sloegen de handen in elkaar voor deze sportwagen met betoverende prestaties.

Daarvoor zorgt de 1750 TBi-motor  met directe inspuiting. De technici hebben deze bijzondere motor nog verder verbeterd. Hierdoor levert hij nog hogere prestaties en is hij nog efficiënter.

Zowel de 4C als de 4C Spider hebben wij in voorraad en kunnen dus zeer snel geleverd worden. Iets voor jou?

Maak kennis met de Alfa Romeo Stelvio!

Alfa Romeo Stelvio staat bij Waasland MotorAlfa Romeo heeft opnieuw een meesterwerk gecreëerd. Na 106 jaar geschiedenis van het merk, legt Alfa Romeo opnieuw een mijlpaal vast: de Alfa Romeo Stelvio. Met krachtige aluminiummotoren die de beste acceleratie in hun klasse neerzetten, met de legendarische Q4-aandrijving en een perfecte 50/50 gewichtsverdeling. De Stelvio voldoet meer dan ooit aan de hoogste verwachtingen van de Alfa Romeo- en andere autoliefhebbers die streven naar optimaal rijplezier. De Stelvio is de combinatie van comfort en de veelzijdigheid van een SUV. Met het sportieve karakter dat je alleen bij Alfa Romeo vindt.

Bij Waasland Motor hebben we op dit ogenblik twee Stelvio’s in gebruik als testwagen, waarmee je vrijblijvend kan proefrijden. Maak snel je afspraak!