Onderdelen

Belangrijk

Situatie levering onderdelen en accessoires n.a.v. Coronacrisis

Door de Coronacrisis worden ook dwingende maatregelen genomen in de centrale onderdelenmagazijnen van Fiat Chrysler Auto en van SsangYong.

Ook al beschikt Waasland Motor over een zeer ruime voorraad aan courante onderdelen voor jouw Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth of SsangYong, toch is het mogelijk dat bepaalde onderdelen niet beschikbaar zijn of niet geleverd kunnen worden.

Hierdoor is het mogelijk dat de herstelling van jouw wagen slechts gedeeltelijk of misschien helemaal niet kan worden uitgevoerd.

Niet-dringende herstellingen waarvan de nodige onderdelen niet voorradig zijn of waarvan de levering niet kan gegarandeerd worden, zullen wij – tot de situatie genormaliseerd is – dan ook niet starten.

Wij werken enkel met originele onderdelen

Voor het onderhoud en de herstelling van jouw Fiat, Alfa Romeo of Jeep gebruiken wij enkel de Mopar Originele Onderdelen. Mopar is het officiële onderdelenmerk van de Fiat Chrysler Automobile-groep. Uiteraard werken wij ook voor jouw SsangYong met originele SsangYong-parts.

Zowel de Mopar- als de SsangYong-parts beantwoorden aan de meest strikte ontwerp- en productievereisten. Ze ondergingen zware typegoedkeuringstests en kwaliteitscontroles en voldoen aan alle veiligheids- en milieunormen. Ze passen dus als gegoten. Bovendien heb je ook een waarborg van 24 maanden op ieder origineel onderdeel dat in onze werkplaats wordt geïnstalleerd.

Of het nu gaat om filters, remmen, batterijen, ruitenwissers, schokdempers, verlichting, koetswerkonderdelen, radiatoren, riemen, ontstekingsonderdelen, koppelingen of nog veel meer: bij Waasland Motor plaatsen we op je Fiat, Alfa Romeo, Jeep of SsangYong enkel originele onderdelen.

Noteer ook de nieuwe openingsuren van het magazijn: iedere weekdag van 9 tot 12 en van 13.30 tot 16.30 uur. Het rechtstreekse telefoonnummer is 03/710 93 70 en ons e-mailadres is magazijn@waaslandmotor.com. Wij proberen dezelfde dag op jouw e-mailbericht te antwoorden.