SsangYong

Hij is er: de nieuwe SsangYong Rexton

De nieuwe Ssang Yong Rexton is aangekomen! Buiten de naam heeft hij nog weinig gemeen met zijn voorganger. Hij is meteen ook een pak groter: dankzij de lengte van 4,85 meter, de breedte van 1,92 meter en de hoogte van 1,80 meter is het één van de ruimste SUV’s in zijn klasse. Zonder problemen geeft hij comfortabel plaats aan 7 personen.

Ook qua uitrustingsniveau maakt de Rexton een behoorlijke sprong. In de topversies maakt men uitvoerig gebruik van leder en in het dashboard valt vooral het grote infotainment touchscreen scherm van 9,2″ meer dan op. Op het instrumentenpaneel wordt de informatie nog eens in het klein herhaald.

Op het vlak van veiligheid scoort de Rexton ook zeer hoog: een autonome noodremhulp, rijstrookassistentie, een 360°-camera, waarschuwing voor kruisend verkeer achter de auto en een dodehoeksensor.

De Rexton wordt aangedreven door een 2.2 liter viercilinder dieselmotor met 181 pk. Deze wordt gekoppeld aan een zeventrapsautomaat. Je kan ook kiezen voor een 2.0 liter viercilinder van 225 pk, voorzien van een zestrapsautomaat.

De nieuwe SsangYong Musso: betrouwbaarheid en verfijning verenigd

Nieuw in de SsangYong-familie: de Musso pick-up. Authentiek, gebouwd voor sterke prestaties die worden gekoppeld aan een maximaal gebruiksgemak. Met de Musso introduceert SsangYong de nieuwe interpretatie van een oerdegelijk concept, nl. de pick-up.

Dankzij de radiatorgril met de verchroomde middenlijn krijgt de Musso een onmiskenbare identiteit. De stoere neus en de flanken combineren een gespierde lijnvoering met gebogen oppervlakken. De ronde mistlichten geven de voorkant een gesofisticeerde toets.

De open laadbak kreeg een coating met een beschermende bedliner. Dankzij de inklapbare
bindringen op elke hoek van de kofferbak kan je jouw lading veilig vastmaken. Door de  stroompunten nabij de versterkte laadbakklep kan je elektrisch gereedschap en andere apparaten van de nodige voeding voorzien.

De Musso is standaard gehomologeerd als lichte vracht en dus 100 % fiscaal aftrekbaar. In de 4WD uitvoering met automatische versnellingsbak heeft de wagen een trekkracht van 3 ton. Hij kan 1 m³ of 850 kg laden. De Musso is ook zeer rijkelijk uitgerust: navigatie en Apple Carplay en Android Auto, zetelverwarming en -ventilatie, parkeersensoren voor- en achtereen met camera.

Kom de nieuwe SsangYong Musso bekijken en proefrijden bij Waasland Motor. Er is al een SsangYong Musso vanaf 22.000 € (excl. BTW)

Als monovolume met 7 plaatsen of als lichte vrachtmet 5 comfortabele plaatsen: de SsangYong RodiusSsangYong Rodius

Als je op zoek bent naar een wagen met 7 plaatsen hoef je heus niet met een minibus te rijden. De SsangYong Rodius is een elegante monovolume met een uitgesproken esthetiek en een maximum aan gebruiksgemak. Hij beschikt over 7 comfortabele zetels in een elegante opstelling voor maximaal zitcomfort van alle passagiers.

Volstaan echter 5 zitplaatsen, maar wil je dit toch koppelen aan een enorme kofferruimte en een aantrekkelijke fiscaal plaatje? Kies dan voor de SsangYong Rodius als lichte vracht: je behoudt 5 zitplaatsen, maar je krijgt 2,2 m3 aan kofferruimte. Je betaalt geen Belasting op de Inverkeersstelling en de jaarlijkse verkeersbelasting is ook minimaal. Vergeet ook niet dat de Rodius een trekvermogen heeft tot 2 ton.