SsangYong

De nieuwe SsangYong Korando staat in onze showroom!

Op het voorbije Salon van Genève presenteerde SsangYong zijn nieuwe Korando en gooit het – ten opzichte van de vorige Korando – over een heel andere boeg.

De ontwerpers van SsangYong gaven de nieuwe Korando een meer hoekiger design, waardoor hij op dat vlak meer de richting van de grotere Rexton uitgaat.

De nieuwe Korando kan geleverd worden in vijf uitvoeringsniveau’s, nl. Crystal, Amber, Quartz, Onyx en Sapphire. Reeds bij de Crystal-uitvoering vinden we heel wat veiligheidsfuncties terug die bij vele andere merken op de betalende optielijst staan. Zo heeft de Korando in Crystal-uitvoering o.a. waarschuwingssystemen tegen frontale aanrijding, veilige afstand, vertrek voorligger, actieve rijstrookassistentie, rijstrookdetectie, verkeersbordendetectie, vermoeidheidsdetectie, automatische grootlichten en LED dagrijlichten.

Twee motorisaties en aandrijvingen

De nieuwe Korando is leverbaar met een 1.5 liter turbobenzinemotor van 163 pk of een 1.6 Xdi dieselmotor van 136 pk. Beide motorisaties kunnen gekoppeld worden aan tweewiel- of vierwielaandrijving, al of niet met een manuele of automatische versnellingsbak.

De nieuwe Korando staat nu in onze showroom en is dus volop leverbaar. Kom hem zeker proefrijden. Er is al een SsangYong Korando voor 20.990 €

De nieuwe SsangYong Musso: betrouwbaarheid en verfijning verenigd

Grand Musso uit voorraad

Nieuw in de SsangYong-familie: de Musso pick-up. Authentiek, gebouwd voor sterke prestaties die worden gekoppeld aan een maximaal gebruiksgemak. Met de Musso introduceert SsangYong de nieuwe interpretatie van een oerdegelijk concept, nl. de pick-up.

Dankzij de radiatorgril met de verchroomde middenlijn krijgt de Musso een onmiskenbare identiteit. De stoere neus en de flanken combineren een gespierde lijnvoering met gebogen oppervlakken. De ronde mistlichten geven de voorkant een gesofisticeerde toets.

De open laadbak kreeg een coating met een beschermende bedliner. Dankzij de inklapbare bindringen op elke hoek van de kofferbak kan je jouw lading veilig vastmaken. Door de  stroompunten nabij de versterkte laadbakklep kan je elektrisch gereedschap en andere apparaten van de nodige voeding voorzien.

De Musso is standaard gehomologeerd als lichte vracht en dus 100 % fiscaal aftrekbaar. In de 4WD uitvoering met automatische versnellingsbak heeft de wagen een trekkracht van 3 ton. Hij kan 1 m³ of 850 kg laden. De Musso is ook zeer rijkelijk uitgerust: navigatie en Apple Carplay en Android Auto, zetelverwarming en -ventilatie, parkeersensoren voor- en achtereen met camera.

Kom de nieuwe SsangYong Musso bekijken en proefrijden bij Waasland Motor. Er is al een SsangYong Musso vanaf 22.000 € (excl. BTW)