De Fiat 500X met zuinige en krachtigere motoren

De succesvolle Fiat 500X krijgt een nieuwe look waarbij een knappe design gekoppeld wordt aan zeer geavanceerde rijtechnologie.

Zo krijgt de nieuwe 500X twee versies, nl. de Urban Look en de Cross Look. Optisch is de nieuwe 500X te onderscheiden van zijn voorganger door de nieuwe voor- en achterbumper, nieuwe dagrijlichten en achterlichtblokken met LED-technologie

Binnenin krijgt de nieuwe 500X een aangepast instrumentenpaneel, een technolederen stuur met geïntegreerde toetsen voor het audiosysteem en een elektrische handrem.

Fiat heeft de 500X ook voorzien van heel wat veiligheidsvoorzieningen. De meeste zijn standaard zoals, lane assist (herkenning wanneer van de rijstrook wordt afgeweken), snelheidsregelaar met snelheidsbegrenzer, aanduiding van de toegelaten snelheid, verkeersbordherkenning en nog meer. In optie is ook een automatische noodremhulp, een actieve cruise controle en automatische grootlichten verkrijgbaar.

Onder de motorkap vinden we twee nieuwe motoren terug. De 1.0 aluminium turbomotor met 120 pk drijft via een zesversnellingsbak de voorwielen aan. De 1.3 liter turbomotor van 150 pk krijgt een gerobotiseerde versnellingsbak met dubbele koppeling. De vertrouwde 1.6 liter motor met 110 pk blijft in het gamma. De dieselmotoren uit de 500X krijgen voortaan ook AdBlue.

Bekijk hier het leuke promofilmpje

van de Fiat 500X

Profiteer van iedere zonnestraal met de Fiat 124 Spider

De nieuwe 124 Spider markeert de terugkeer van een legendarische naam, staat synoniem voor lichtvoetig Italiaans rijgenot in een cabriolet en een iconisch design.

Fiat laat met de nieuwe 124 Spider een typenaam met een rijke historie herleven. Het model is een eerbetoon aan de originele 124 Spider uit 1966. Met bijzonder veel gelijkenis. De nieuwe 124 Spider oogt tijdloos, valt op door zijn klassieke lijnen en de uitgebalanceerde proporties waaronder de ‘lange’ motorkap. Heel wat details verwijzen naar de oorspronkelijke 124 Spider: de zeshoekige grille en het patroon ervan, de ‘bulten’ op de motorkap en de horizontale achterlichten.

De 124 Spider kreeg de beproefde 1.4 MultiAir Turbo benzinemotor. Deze motor wordt voor het eerst wordt gekoppeld aan achterwielaandrijving. Deze 1.4 MultiAir Turbo levert 140 pk bij 5.000 toeren. De overbrenging wordt gestuurd door een handgeschakelde zesversnellingsbak. De ergonomische inrichting zorgt voor een zeer prettige rijervaring en een intuïtieve bediening van de auto.

Waasland Motor heeft meerdere 124 Spider in voorraad, dus snel leverbaar zodat je van iedere zonnestraal kan genieten! Oh ja, de Fiat 124 Spider is ook als automaat leverbaar.

Ontdek de nieuwe Fiat 500L

Fiat heeft de 500L verder geëvolueerd. Hij biedt nog meer ruimte en werd nog aantrekkelijker dankzij de iconische 500-styling. Hij kreeg een nieuw design met verchroomde afwerkingsdetails, LED-dagrijlichten en lichtmetalen velgen met een nieuwe look. Ook het interieur werd vernieuwd een hertekend instrumentenbord en met o.a. een UConnect HD Live systeem met 7″ touchscreen scherm.

Ook de 500L Wagon kreeg dezelfde nieuwe uitstraling. Hij blijft uniek dankzij zijn grootse veelzijdigheid. Met zijn 7 zitplaatsen is dit de ruimste 500 ooit. De zetels zijn zodanig moduleerbaar dat een kofferruimte van 1,7 m³ kan gerealiseerd worden.

Nieuw in de 500L-familie is de 500L Cross. Hij ziet er zeer stoer uit dankzij zijn looks van een echte cross-over. Hij is bovendien uitgerust met de Mode Selector. Deze selectieknop laat je toe om te kiezen uit drie rijmodi: normaal, Traction+ voor ondergronden als modder en sneeuw en Gravity Control om ervoor te zorgen dat je een constante rijsnelheid aanhoudt op stijle hellingen, zowel in het dalen als het stijgen.

Hello