Fiat

Profiteer van iedere zonnestraal met de Fiat 124 Spider

De nieuwe 124 Spider markeert de terugkeer van een legendarische naam, staat synoniem voor lichtvoetig Italiaans rijgenot in een cabriolet en een iconisch design.

Fiat laat met de nieuwe 124 Spider een typenaam met een rijke historie herleven. Het model is een eerbetoon aan de originele 124 Spider uit 1966. Met bijzonder veel gelijkenis. De nieuwe 124 Spider oogt tijdloos, valt op door zijn klassieke lijnen en de uitgebalanceerde proporties waaronder de ‘lange’ motorkap. Heel wat details verwijzen naar de oorspronkelijke 124 Spider: de zeshoekige grille en het patroon ervan, de ‘bulten’ op de motorkap en de horizontale achterlichten.

De 124 Spider kreeg de beproefde 1.4 MultiAir Turbo benzinemotor. Deze motor wordt voor het eerst wordt gekoppeld aan achterwielaandrijving. Deze 1.4 MultiAir Turbo levert 140 pk bij 5.000 toeren. De overbrenging wordt gestuurd door een handgeschakelde zesversnellingsbak. De ergonomische inrichting zorgt voor een zeer prettige rijervaring en een intuïtieve bediening van de auto.

Waasland Motor heeft meerdere 124 Spider in voorraad, dus snel leverbaar zodat je van iedere zonnestraal kan genieten! Oh ja, de Fiat 124 Spider is ook als automaat leverbaar.

Ontdek de nieuwe Fiat 500L

Fiat heeft de 500L verder geëvolueerd. Hij biedt nog meer ruimte en werd nog aantrekkelijker dankzij de iconische 500-styling. Hij kreeg een nieuw design met verchroomde afwerkingsdetails, LED-dagrijlichten en lichtmetalen velgen met een nieuwe look. Ook het interieur werd vernieuwd een hertekend instrumentenbord en met o.a. een UConnect HD Live systeem met 7″ touchscreen scherm.

Ook de 500L Wagon kreeg dezelfde nieuwe uitstraling. Hij blijft uniek dankzij zijn grootse veelzijdigheid. Met zijn 7 zitplaatsen is dit de ruimste 500 ooit. De zetels zijn zodanig moduleerbaar dat een kofferruimte van 1,7 m³ kan gerealiseerd worden.

Nieuw in de 500L-familie is de 500L Cross. Hij ziet er zeer stoer uit dankzij zijn looks van een echte cross-over. Hij is bovendien uitgerust met de Mode Selector. Deze selectieknop laat je toe om te kiezen uit drie rijmodi: normaal, Traction+ voor ondergronden als modder en sneeuw en Gravity Control om ervoor te zorgen dat je een constante rijsnelheid aanhoudt op stijle hellingen, zowel in het dalen als het stijgen.

De Fiat 500 Mirror en 500 Live Edizione: blijf geconnecteerd!

Naar aanleiding van het komende Brussels Motor Salon lanceert Fiat twee nieuwe versies van de succesvolle Fiat 500, nl. de 500 Mirror en de 500 Live Editione. De Fiat 500 Mirror is afgeleid van de 500 Lounge en onderscheidt zich door de talrijke verchroomde koetswerkelementen. De metaalkleur Azzurro Italia werd speciaal voorbehouden aan deze 500 Mirror. Uiteraard is hij ook leverbaar in de andere kleuren uit het 500 Lounge-gamma.

Typisch kenmerk voor de Fiat 500 Mirror is de UConnect Link (voorgeprogrammeerd voor Apple CarPlay en Android Auto). Op die manier koppel je je iPhone of Android smartphone perfect met het multimediasysteem van je Fiat 500 en kan je alle functies gebruiken (handvrij bellen, muziek beluisteren, de beste route selecteren) via het centrale scherm in je auto.

Tijdens het Autosalon van Brussel en dit tot en met 28 februari 2018 wordt deze 500 Mirror ook nog gratis uitgerust met een elektrisch open dak en met navigatie via het 7″-scherm. Opgelet: er zijn slechts 350 wagens voorzien van deze gratis opties.

De 500 Live Edizione is gebaseerd op de 500 Pop en is ook uitgerust met Uconnect Link (voorgeprogrammeerd voor Apple CarPlay en Android Auto) , stuurwielbediening, lederen stuurwiel, BlueTooth, verchroomde spiegelkappen. Deze opties hebben een waarde van 1.200 € maar worden nu tijdelijk aangeboden aan de helft van de prijs. Je betaalt dus maar 600 € voor dit optiepakket.