Fiat 500 Dolcevita bij Waasland Motor

Fiat

Kom kennis maken met de sensationele Fiat 500X Sport

We hebben er even op moeten wachten: de sportieve versie van de Fiat 500X. Maar het was het meer dan waard. De Italiaanse ontwerpers hebben meer gedaan dan zomaar een badge op de bestaande 500X gekleefd.

De 500X Sport is herkenbaar aan zijn nieuwe bumpers, zijspiegels en deurgrepen in titaniumlook, de met 13 mm verlaagde ophanging, de dubbele uitlaat en de knappe 19″ lichtmetalen velgen. Ook de nieuwe kleur – Rosso Seduzione – is typisch voor de 500X Sport.

De 500X Sport kreeg de 1.3 liter turbomotor met 150 pk, gekoppeld aan de bekende zestraps automatische versnellingsbak met dubbele koppeling. Door de verlaagde ophanging en de directere besturing ligt de 500X Sport zeer goed in de hand. De 500X Sport is ook leverbaar met de 1.0 liter Firefly motor met 120 pk met een handgeschakelde versnellingsbak.

Wij hebben intussen een leuke voorraad aan 500X Sport voor jou klaar staan. Niet alleen in het rood, maar ook in zwart, wit en donkergrijs.

De 1.0 liter versie is van jou voor een nettoprijs van 23.900 €

Profiteer van iedere zonnestraal met de Fiat 124 Spider

De nieuwe 124 Spider markeert de terugkeer van een legendarische naam, staat synoniem voor lichtvoetig Italiaans rijgenot in een cabriolet en een iconisch design.

Fiat laat met de nieuwe 124 Spider een typenaam met een rijke historie herleven. Het model is een eerbetoon aan de originele 124 Spider uit 1966. Met bijzonder veel gelijkenis. De nieuwe 124 Spider oogt tijdloos, valt op door zijn klassieke lijnen en de uitgebalanceerde proporties waaronder de ‘lange’ motorkap. Heel wat details verwijzen naar de oorspronkelijke 124 Spider: de zeshoekige grille en het patroon ervan, de ‘bulten’ op de motorkap en de horizontale achterlichten.

De 124 Spider kreeg de beproefde 1.4 MultiAir Turbo benzinemotor. Deze motor wordt voor het eerst wordt gekoppeld aan achterwielaandrijving. Deze 1.4 MultiAir Turbo levert 140 pk bij 5.000 toeren. De overbrenging wordt gestuurd door een handgeschakelde zesversnellingsbak. De ergonomische inrichting zorgt voor een zeer prettige rijervaring en een intuïtieve bediening van de auto.

Waasland Motor heeft meerdere 124 Spider in voorraad, dus snel leverbaar zodat je van iedere zonnestraal kan genieten! Oh ja, de Fiat 124 Spider is ook als automaat leverbaar.

Ontdek de vernieuwde Fiat 500L

Fiat heeft de 500L verder geëvolueerd. Hij biedt nog meer ruimte en werd nog aantrekkelijker dankzij de iconische 500-styling. Hij kreeg een nieuw design met verchroomde afwerkingsdetails, LED-dagrijlichten en lichtmetalen velgen met een nieuwe look. Ook het interieur werd vernieuwd een hertekend instrumentenbord en met o.a. een UConnect HD Live systeem met 7″ touchscreen scherm.

Ook de 500L Wagon kreeg dezelfde nieuwe uitstraling. Hij blijft uniek dankzij zijn grootse veelzijdigheid. Met zijn 7 zitplaatsen is dit de ruimste 500 ooit. De zetels zijn zodanig moduleerbaar dat een kofferruimte van 1,7 m³ kan gerealiseerd worden.

Nieuw in de 500L-familie is de 500L Cross. Hij ziet er zeer stoer uit dankzij zijn looks van een echte cross-over. Hij is bovendien uitgerust met de Mode Selector. Deze selectieknop laat je toe om te kiezen uit drie rijmodi: normaal, Traction+ voor ondergronden als modder en sneeuw en Gravity Control om ervoor te zorgen dat je een constante rijsnelheid aanhoudt op stijle hellingen, zowel in het dalen als het stijgen.