De Fiat 500 Electric

100% Elektrisch. 100% Fiscaal aftrekbaar. 100% Fiat.

Welcome Back Future

Fiat creëert met de nieuwe Fiat 500 Electric een heel nieuw type van mobiliteit: geavanceerd, hoogtechnologisch en duurzaam. Maar vooral: eenvoudig en leuk in gebruik. Het is en blijft dus een rasechte Fiat.

De Fiat 500 Electric: een nieuwe kijk op morgen

De nieuwe LED-koplampen van de Fiat 500 zorgen ervoor dat je letterlijk de wereld om jou met andere ogen gaat bekijken.

Dat doet Fiat trouwens voor de 3de keer. In 1957 gaf Fiat met de 500 Nuova mensen mobiliteit en vrijheid en met de 500 anno 2007 kreeg de stadsauto een modieuze look. De 3de generatie heeft nog meer ambities: zorgen voor een betere toekomst voor iedereen en voor onze planeet.

Kleine details maar toch grote verschillen

De nieuwe elektrische Fiat 500 blijft trouw aan zijn roots en zijn iconische stijl. Toch oogt hij nog mooier. Dankzij een nieuw, puurder en verfijnder design en zijn subtiele lijnen.

Het grotere 500-logo vooraan op de neus bevestigt zijn onmiskenbare persoonlijkheid. De bredere en langere afmetingen van de Fiat 500 zorgen voor een nog krachtigere uitstraling op de weg.

Trouwens: wist je dat de Fiat 500 Electric de enige elektrische wagen is die leverbaar is als 4-persoons cabrio?

Meer ruimte voor iedereen

De elektrische Fiat 500 koppelt stijl en comfort aan een unieke rijervaring.

Het interieur is een combinatie van puur design, met eenvoudige lijnen en een beperkt aantal knoppen. Hierdoor vergroot de ruimte. Extra opbergvakken en een smartphonehouder met draadloze lader maken het geheel af.

LED-koplamp
F500_Logo
Fiat 500 Electric Interieur

Groot rijbereik en gegarandeerde mobiliteit

De nieuwe Fiat 500 heeft een rijbereik tot 320 km in gecombineerde modus en zelfs nog meer als je in stadsmodus rijdt.

De batterij kan je eenvoudig opladen bij jou thuis via het gewone elektriciteitsnet. Als je opteert via de optionele easyWallbox kan je thuis je eigen persoonlijk oplaadpunt creëren. Dankzij deze wallbox kan je jouw Fiat 500 in minder dan 4 uur opladen  (bij 15-80% batterijconditie). Via de app My easyWallbox kan je perfect je oplaadbeurt plannen, starten, stoppen, uitstellen, je laadhistoriek raadplegen enz. Voor dagelijkse ritten van 50 km. volstaat een snellaadbeurt van 5 minuten.

Je kan ook terecht in de intussen al meer dan 140.000 publieke laadpunten in gans Europa. Die vindt je eenvoudig via de app My Easy Charge, beschikbaar in de App Store en Google Play.

De voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch rijden is niet alleen goed voor het milieu en onze planeet. Het biedt ook talrijke voordelen voor jou als gebruiker.

  • gegarandeerde en vrije toegang tot alle Low Emission Zones;
  • een lagere kost per kilometer. Gemiddeld liggen de kilometerkosten lager dan 1 € per 100 km, afhankelijk van waar je oplaadt. Dat is zo’n 5 keer lager dan bij andere brandstoffen;
  • ideaal rijkarakter voor stadsgebruik;
  • comfortabel: de fluisterstille motor zorgt voor een aangename rust in de auto;
  • de techniek van een elektrische aandrijflijn bevat minder componenten en is dus onderhoudsvriendelijker. De wagen bevat amper nog vloeistoffen die moeten ververst of gepeild worden.

Rij met een Fiat 500 Electric voor een all-in prijs van 375€ (ex. btw)

Om je op alle vlakken zorgeloos te laten genieten van jouw Fiat 500 Electric ontwikkelde Waasland Motor een all-in private lease formule – zowel voor particulieren als professionals –  aan een all-in* prijs vanaf 375€ per maand (excl. btw) met een looptijd van 36 maanden en gebaseerd op 15.000 km per jaar.

In deze prijs is begrepen: de huur van de wagen, omniumverzekering (ook glasbreuk en rechtsbijstand), onderhoud en herstellingen, pechbijstand enz.  De Fiat 500 Electric is vrijgesteld van belasting op de verkeerstelling (BIV) en jaarlijkse wegentaks.

En zeer belangrijk voor onze professionele klanten: de Fiat 500 Electric is 100% fiscaal aftrekbaar

Niet overtuigd? Een proefrit zegt meer dan 1.000 woorden. Boek vandaag nog jouw uitgebreide testrit met een Fiat 500 Electric en vraag jouw vrijblijvende offerte voor aankoop, financiering, renting of (private) leasing.

Fiat 500 Electric rijbereik
Fiat 500 Electric 3+1
Fiat 500 Electric Cabrio