Bij Waasland Motor blijf je welkom met je Lancia!

Lancia YpsilonWe vertellen je wellicht niets nieuws als we je melden dat Fiat Chrysler Automotive een tijdje geleden besliste om de uitvoer van Lancia stop te zetten. Enkel de Ypsilon wordt nog gebouwd, maar enkel voor de Italiaanse markt.

Maar wat nu met het onderhoud en herstelling van je Lancia die je enkele jaren geleden kocht? Dat is geen enkel probleem! Je blijft met je Ypsilon, Musa, Delta, Thema, Voyager, Flavia, Lybra, Phedra of eender welk model, van harte welkom bij Waasland Motor. De technische kennis en infrastructuur is nog steeds in huis. En ook de wisselstukken hebben wij in voorraad of kunnen zeer snel geleverd worden. Alle waarborgafspraken worden door ons gewoon verdergezet.

Heb je ook nog een Chrysler, Dodge of Jeep uit de vorige generatie? Ook dan ben je meer dan welkom in onze garage en werkplaats.

Aardig meegenomen: heb je een Lancia die aan vervanging toe is en je wil eventueel de overstap maken naar een Fiat, Alfa Romeo of Jeep? Kom dan eens praten met ons verkoopteam. Speciaal voor jou doen wij iets extra!