showroom

Waasland Motor investeert in een volledig vernieuwde showroom

Ook al staat de fysieke autoverkoop en de bijhorende bezoeken aan een showroom onder druk: toch investeerde Waasland Motor in 2020 in een regelrechte make over van de showroom.

En dat was meer dan zomaar een laagje verf. Kosten noch moeite werden gespaard om de showroom helemaal te laten beantwoorden aan de hedendaagse normen, waarbij de nadruk werd gelegd op de regelrechte klantenbeleving.  Zo komen, dankzij de nieuwe vloer en de aangepaste verlichting, de tentoongestelde wagens nog meer tot hen recht.

Naast de gezellige zithoek met wifi waar je als klant kan wachten tijdens de herstelling van jouw auto – en uiteraard genieten van een verse koffie – werd ook ruimte vrijgemaakt voor hedendaagse displays met accessoires, leuke life style “hebbedingen” en realistische kleurstalen van de diverse merken en modellen. En ja, zelfs (al of niet elektrische) fietsen met een Fiat, Alfa of Jeep-design vind je in onze showroom.

Al deze nieuwe tools geeft ons salesteam nog meer mogelijkheden om jouw als klant nog beter te adviseren in de keuze van de Fiat, Jeep, Alfa Romeo of Fiat Professional van jouw dromen.

Samen met de metamorfose van de showroom kreeg ook de gevel een nieuwe look. Met een verfrissende bekleding en aangepaste merklogo’s.

Breng alvast een virtueel bezoek aan onze showroom via onderstaande foto’s. Maar uiteraard maar we zien je zeer graag in levende lijve in onze échte showroom. Een afspraak maakt het je gemakkelijk en laat je ongestoord en zonder tijdlimiet van onze showroom en het tentoongestelde Fiat-, Alfa Romeo- en Jeepgamma genieten.

Klik op de foto om te vergroten en de diavoorstelling te activeren.